Южноукраїнськ — Вони на стінах житлових будинків, біля шкіл та садочків, поблизу парків та лікарень, вони – це написи про наркотики.

Вже не вперше на стінах будівель міста з’являються дивні написи – «закладка», «фен», «марки»… і це не має нічого спільного з предметами побуту. За телефонами, вказаними нижче, криється дещо гірше, – продаж наркотичних речовин. Через контакт у вайбері чи телеграмі нерідко «гарний настрій» замовляє для себе й молодь. Саме задля боротьби з продажем наркотиків через телефон та інтернет-ресурси Южноукраїнське відділення поліції розпочинає акцію «Ми проти наркотиків».

Сьогодні, було зроблено перший вклад у протидію цим надписам. Але результат роботи в першу чергу залежить від Южноукраїнців, тому ми закликаємо Вас не бути байдужим та повідомляти про появу написів невідомого походження просимо Вас звертатись до чергової частини 0 (51) 36 5-44-00 та 0 (98) 041 80 40 або залишати повідомлення під публікацією чи в Messenger. У повідомленні зазначайте адресу та при можливості фото, а ми зробимо усе можливе, щоб ці надписи не мали місця на вулицях міста Южноукраїнськ.

Звільнимо наше рідне місто від пропаганди наркотиків разом

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ПАМ’ЯТАЄМО!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *