Герої не вмирають. Телебачення ПАЕС.

Загарбницька росія відібрала життя ще в одного нашого земляка, мужнього воїна Сергія Глушкова. Чоловік народився у 1976 році у країні, яку до 2014 року багато хто називав “братньою”, і вірив, що сусідські відносини завжди будуть добрими.

Сергій разом із родиною переїхав до міста енергетиків у 1984 році, навчався у третій та четвертій школах, а після – отримав професію зварювальника в Южноукраїнському професійному ліцеї. Як справжній чоловік, пройшов службу в армії. Батько трьох дітей не цурався роботи, працював на різних посадах – зварювальником, електриком, будівельником.

Брав участь у спорудженні Ташлицької ГАЕС. Перед війною займався приватною справою – ремонтував квартири та будинки. 15 травня 2023 року Сергія Глушкова було мобілізовано. Після кількамісячного навчання старшого оператора другого відділення протитанкових ракетних комплексів взводу ПРК третього механізованого батальйону разом із побратимами відправили служити на Куп’янський напрямок.

На початку квітня цього року підрозділ, у якому тримав стрій солдат Глушков з позивним «Чиж», перевели під Краматорськ. Перед бойовим завданням у пекельному Часовому Яру він встиг зателефонувати рідним і попередити, що кілька днів не зможе вийти на зв’язок.

Це був останній раз, коли близькі чули його голос. Вірний військовій присязі Сергій Глушков загинув 8 квітня 2024 року. Ціною власного життя він врятував чотирьох поранених побратимів.

Без сина залишились батьки, без брата — сестра, без чоловіка — дружина, без батька — троє дітей. Найменший, Сергійко, — точна копія тата. У цей скорботний день ми висловлюємо слова співчуття родині загиблого воїна, який поклав своє життя заради мирного майбутнього України. Вічна шана та низький уклін Герою!

Читать ещё:  Южноукраїнськ. Воєнна ялинка-2023. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *