У ЗСУ заявили, що окупантів у Часовому Яру немає

Українські військові контролюють ситуацію у місті Часів Яр Донецької області. Окупанти не припиняють штурмів. Про це повідомили речник ОК Хортиця Назар Волошин, офіцера прес-служби 26-ї артилерійської бригади ім. Романа Дашкевича Олег Калашніков в ефірі телемарафона Єдині новини.

«Часів Яр тримається. Ворог тисне на Бахмутському напрямку, зокрема і на Часів Яр. Ситуація повністю контрольована, противника в місті немає», — наголосив Волошин.

Спікер ОК Хортиця розповів, що штурмові групи росіян заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують як за підтримки як дронів, так і артилерії.

«Також останнім часом дуже дошкуляє авіація, яка закидає як ФАБами, так і КАБами цивільну інфраструктуру і позиції сил оборони», — додав він.

Українські сили продовжують тримати позиції в цьому районі, зазначили в 26-й артилерійській бригаді ім. Романа Дашкевича.

«Сьогодні ми там тримаємо оборону. Про те, що у ворога там є якісь здобутки, я би не сказав. І якщо дивитись взагалі на наші оборонні рубежі, то там де є можливість, ми їх посилюємо. Причому посилюємо постійно та досить таки значно», — зазначив Калашніков.

Джерело

Читать ещё:  Стала известна зарплата главы Укрзализныци - 920 тысяч гривен в месяц

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *