АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 18 ПО 24 БЕРЕЗНЯ 2024 РОКУ

19 березня о 18:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 10 по проспекту Соборності мати вчиняє насильство в сім’ї, провокує, вчиняє сварку, заявник повідомив, що щодо його матері вже винесено терміновий заборонний припис на 5 діб. Поліція встановила факт порушення вимоги термінового заборонного припису, щодо жінки був складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП.


21 березня о 13:24 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у приймальному відділенні Южноукраїнської міської лікарні відвідувач у стані алкогольного сп’яніння поводиться неадекватно, хуліганить. Поліція встановила, що громадянин після надання йому медичної допомоги не хотів залишати приймальне відділення, при цьому перебував у п’яному вигляді з явними ознаками алкогольного сп’яніння, у брудному зовнішньому вигляді, чим ображав людську гідність та громадську мораль, а також курив тютюнову сигарету марки «Прилуки», чим порушував громадський порядок. Наряд поліції склав щодо нього постанову про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 1 та ст. 175-1 ч. 1 КУпАП, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому порушень громадського порядку.


21 березня о 17:23 надійшло повідомлення по телефону до районного управління про те, що в районі магазину «Крамниця» по вул. Миру чоловік у стані сп’яніння та з собакою заважає перехожим, собака кидається на людей. Поліція встановила, що громадянин у п’яному вигляді з явними ознаки алкогольного сп’яніння (різкий запах алкоголю з порожнини рота, нестійка хода, брудний зовнішній вигляд) здійснював вигулював собаки породи ротвейлер у громадському місці, і це вже другий випадок у нинішньому році. Нарядом поліції щодо громадянина було складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 154 ч.2. КУпАП.

Читать ещё:  АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 28 СЕРПНЯ ПО 3 ВЕРЕСНЯ

22 березня о 20:54 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 36 по вул. Європейській син заявниці вчиняє психологічне насильство у стані сп’яніння. Поліція встановила, що громадянин висловлювався на адресу матері нецензурною лайкою, погрожував фізичною розправою. Щодо нього складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 1 КУпАП та винесено тимчасовий заборонний припис на три доби в будь-який спосіб контактувати з постраждалою особою.


23 березня о 00:21 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 3 по бульвару Шевченка сусіди дуже гучно себе поводять та заважають відпочивати. Поліція встановила факт порушення громадського порядку та склала на громадянина постанову про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 182 КУпАП.


24 березня о 00:27 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 17 по вул. Енергобудівників відбувається бійка, чутно, як кричить жінка. Поліція встановила, що в одній з квартир громадянин у п’яному вигляді, перебуваючи за спільним місцем мешкання, вчинив щодо дружини та доньки насильство в сім’ї психологічного та фізичного характеру: хапав за руки, висловлювався брутальною лайкою. Під час спілкування з поліцією громадянин продовжував поводити себе агресивно та неадекватно, на зауваження не реагував. Поліція затримала його та доставила до відділення. Щодо нього було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис терміном на десять діб.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *