АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 14 ЖОВТНЯ 18 ЛИСТОПАДА

14 листопада о 15:15 надійшла заява до районного управління про те, що 11 листопада невідома особа представилась працівником Ощадбанку, шахрайським шляхом, з метою нібито недопущення зняття з картки грошових коштів, заволоділа грошима заявника у сумі 65500 грн.

14 листопада о 22:35 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 10 по проспекту Соборності мати заявника у стані алкогольного сп’яніння бешкетує, не дає сину відпочивати. Поліція встановила, що жінка у стані алкогольного сп’яніння вчинила домашнє насильство психологічного характеру щодо свого сина – висловлювалася на його адресу нецензурною лайкою. Щодо неї складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис. Жінка при цьому поскаржилася на біль в руці, лікарі швидкої медичної допомоги оглянули її та запропонували для більш детального огляду проїхати до лікарні, але громадянка категорично відмовилася.

15 листопада о 08:26 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку по вулиці Дружби смт. Костянтинівка колишній чоловік заявниці вчиняє фізичне насильство. Поліція при відпрацюванні даного повідомлення склала щодо громадянина протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч. 2 КУпАП та винесла терміновий заборонний припис, яким заборонено контактувати в будь-який спосіб з постраждалою особою.

15 листопада о 19:00 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у закладі «Бір точка» зайшов чоловік з собакою: чоловік у стані алкогольного сп’яніння неадекватно себе поводить, а його собака кидається на людей. Поліція встановила, що в даному кафе перебував громадянин у стані алкогольного сп’яніння, а біля нього знаходився його пес бійцівської породи у наморднику та на поводку. На прохання покинути приміщення чоловік категорично відмовився. У подальшому щодо громадянина був складений протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 154 КУпАП, поліція зателефонувала його дружині, після чого жінка забрала собаку додому.

Читать ещё:  АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 08 КВІТНЯ ПО 14 КВІТНЯ 2024 РОКУ

17 листопада надійшло повідомлення до районного управління про ДТП. Поліція встановила, що біля повороту на смт. Арбузинка  близько 14:20 зіткнулися автомобілі Fiat Scudo та ВАЗ-2110. Обидва водії та пасажир автомобіля ВАЗ-2110 доставлені у КНП ЮМБЛ для надання медичної допомоги. Поліція встановлює всі обставини ДТП.

18 листопада о 23:37 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що у будинку № 6 по вулиці Європейській колишній співмешканець у стані сп’яніння погрожує заявниці зарізати її. Поліція встановила, що громадянин вчинив домашнє насильство психологічного характеру щодо своєї колишньої співмешканки, а саме ображав її брутальною лайкою, погрожував фізичною розправою, на зауваження не реагував. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 2 ст. 173-2 КУпАП та винесено терміновий заборонний припис терміном на п’ять діб.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *