АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 27 ЛИСТОПАДА ПО 01 ГРУДНЯ

27 листопада о 16:14 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що під деревом біля будинку № 7 по пр. Соборності лежить чоловік у стані сп’яніння. Щодо чоловіка складена постанова про адміністративне правопорушення за ст. 178 ч. 2 КУпАП, після профілактичної бесіди чоловік був переданий його дружині.


29 листопада о 12:41 надійшло повідомлення зі служби 102 про ДТП на вулиці Миру. Поліція встановила, що водійка автомобіля Skoda, здійснюючи рух заднім ходом, не помітила автомобіль Mercedes під керуванням іншої водійки та зіштовхнулася з ним. Обидва автомобіля отримали механічні пошкодження. Щодо Водійки Skoda складений протокол про адміністративне правопорушення за ст. 124 КУпАП, з учасниками події було проведено профілактичну бесіду.


1 грудня о 02:53 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку № 21 по вулиці Набережна Енергетиків чоловік у стані алкогольного сп’яніння вчиняє фізичне насильство. Поліція встановила, що чоловік висловлювався в бік дружини брутальною лайкою та погрожував вигнати з квартири. Щодо нього складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та винесено тимчасовий заборонний припис терміном на п’ять діб.


1 грудня о 18:41 до поліції надійшло повідомлення про шахрайство. Жінка виставила на продаж в ОЛХ дитяче плаття, дівчина написала, що хоче придбати його через ОЛХ-доставку, надала посилання, жінка перейшла за посиланням, ввела свої дані. Зловмисники зайшли в приват-24 постраждалої та переказали 9500 грн. двом різним жінкам. Попередня кваліфікація кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 190 Карного Кодексу України.


1 грудня о 19:46 надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що в одній з квартир будинку 6 по пр. Соборності зять заявниці погрожує, вибиває двері, погрожує підірвати, чи є в нього якась зброя – невідомо. Поліція встановила, що чоловік вчинив щодо своєї дружини насильство психологічного характеру. Щодо чоловіка складено протокол про адміністративне правопорушення за ст. 173-2 ч.1. КУпАП та винесено терміновий заборонний припис, з ним проведено профілактичну бесіду щодо недопущення в подальшому подібних ситуацій.

Читать ещё:  АДМІНІСТРАТИВНІ ТА КРИМІНАЛЬНІ ПРАВОПОРУШЕННЯ, ВЧИНЕНІ НА ТЕРИТОРІЇ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МТГ З 19 ПО 25 ЧЕРВНЯ

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *