Южноукраїнськ «НОВІ ПЕРЕМОГИ ШКОЛИ МИСТЕЦТВ!». ФОТО

З 22-25 червня в курортному місті Затока Одеської області проходив Міжнародний фестиваль-конкурс “Ритми літа”, в якому приймали участь як виконавці нашої країни так і інших країн.

Учасниками фестивалю також стали і учні та викладачі Дитячої школи мистецтв. Вони змагались у трьох жанрах (вокальному, хореографічному та інструментальному)

Порадувала глядачів незвичним форматом та якістю виконання вокально-хореографічна композиція “Муха-цокотуха”, за що й отримала І місце і була запрошена до виступу у Гала-концерті фестивалю. В ній брали участь: вокальний ансамбль “Радуга” викладач Руських Л.О.; клас народної хореографії – викладач Батрак А.М. ; інструментальний ансамбль – викладач Корольов В.В.

Достойні місця зайняли в жанрі інструментальної музики учні викладача Шерстньова О.В.: Василенко Юліана (флейта) ІІ місце; Шерстньова Ніка (саксофон) І місце; викладача Сорокіної О.І. Василенко Камєлія (скрипка) ІІІ місце.

Гарні результати отримали учні – вокалісти:  Скрипник Ольга  — І місце; Лупанова Наталія – ІІ місце; Бойко Мілена – ІІ місце; Сачко Лідія – ІІ місце; Митько Софія – ІІІ місце.

А їхній викладач, Руських Л.О., у номінації джазовий вокал отримала диплом лауреата І ступеню.

Зібравши цілий букет перемог – школа мистецтв черговий раз довела , що в її стінах викладають справжні професіонали, які навчають творчих та здібних дітей і постійно працюють над підвищенням естетичної культури рідного міста.

Учасники фестивалю отримали яскраві враження та незабутній відпочинок на початку літніх канікул, які запам’ятаються їм на все життя!

 

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ВШАНУВАННЯ ПАМЯТІ ЗАГИБЛИХ НА ВИРОБНИЦТВІ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *