Южноукраїнськ. «ВИПУСКНИЙ — 2018». ФОТО, ВИДЕО

23 червня 2018 року на площі Палацу культури «Енергетик» зібралося дуже багато людей: учні шкіл та гімназії , вчителі, батьки і рідні школярів, а також  чимало гостей. Святково прикрашена площа, адже подія  незвичайна – хвилююче та  довгоочікуване свято  «Випускний -2018».  Цей день для цьогорічних 211 випускників,  стає  часом з якого розпочався відлік   їх  дорослого життя. До цього на протязі 11 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала  майже рідною домівкою, і  друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Випускний вечір – це закінчення перед великим початком… Це – підсумок натхненної праці вчителів, сумлінного старання учнів, вболівання за своїх дітей, батьків.

Зі святом, із успішним закінченням школи та вступом у доросле життя випускників привітали секретар міської ради Дзюбенко Л.П., заступник генерального директора ВП ЮУ АЕС з кадрів і соціального розвитку Авраменко В.А. та начальник управління освіти Сінчук Ю.М.

Хвилюючою миттю свята стало   вручення випускникам медалей.  Їх в цьому році 10: 6  золотих і 4  срібних.

Щиро вітаємо наших випускників з успішним завершенням навчання! Творчих вам успіхів, натхнення,  особистого щастя, нехай океан ідей ніколи не вичерпує себе, а енергія творити і створювати надихає на великі звершення заради щасливого майбутнього нашої країни. Тож нехай завжди для вас небо буде високим та чистим, а дорога широкою та світлою!

Читать ещё:  В Іркутську на будинок впав винищувач "Су-30", пілоти загинули. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *