Южноукраїнське відділення поліції повідомляє. Фото

Відповідно до Наказу Первомайського ВП ГУНП в Миколаївській області під номером 42 від 15.02.2019 року на території м. Южноукраїнськ в ніч з 15.02 на 16.02.2019 року було проведено оперативно-профілактичне відпрацювання. Метою якого є стабілізація оперативної обстановки, поліпшення роботи щодо попередження та розкриття вуличних, кримінальних та адміністративних правопорушень на території міста, а також вжиття додаткових заходів щодо профілактики осіб, які перебувають на обліку.

В ході проведення профілактичних заходів, співробітниками Южноукраїнського відділення поліції Первомайського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області було виявлено факт незаконного зберігання мешканцем міста холодної зброї.

Затримано особу, яка перебувала в розшуку, а також на спецлінію «102» надійшло повідомлення про те, що в розважальному нічному клубі «Манго» неповнолітнім особам продають алкогольні напої. Поліцейськими Южноукраїнського відділення поліції задокументовано факт продажу неповнолітній особі алкогольних напоїв.

Крім цього співробітниками поліції було складено 19 адміністративних протоколів.

Южноукраїнське відділення поліції повідомляє. Фото Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/40938 Южноукраїнське відділення поліції повідомляє. Фото Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/40938 Южноукраїнське відділення поліції повідомляє. Фото Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/40938

Джерело

 

Читать ещё:  Знайшли вбитою 14-річну дівчинку, яка зникла напередодні. ФОТО. ВІДЕО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *