Благодійність як риса характеру. ЮУАЕС

Отримати адресну допомогу в розмірі 1000 грн для пенсіонера – гарна новина. Тож 12 жовтня для колишнього працівника Южно-Української АЕС Анатолія Білявського було приємним днем. Кошти з власного заробітку виділив інженер-технолог служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації Сергій Шабатура.

До вибору кандидатури, кажуть у Раді ветеранів АЕС, підійшли зі всією відповідальністю. Враховували вік, розмір пенсії, стан здоров’я.

Зовсім недавно, 3 вересня, Анатолій Федорович Білявський відсвяткував 89-й День народження. Останні 9 з 36 своїх трудових років він працював старшим інженером конструкторсько-технологічного відділу, мав 5 запатентованих винаходів. З тих пір промайнули 32 роки. Та, як бачите, атомники не покидають своїх колишніх працівників, намагаються дбати про них та допомагати.

У рамках безстрокової благодійної акції «Ветеран» всі охочі працівники енергокомплексу перераховують певну суму зі своєї зарплатні на спеціальні рахунки ветеранських організацій міста та підприємства.

Є й такі, хто цим не обмежується. Сергій Шабатура – один із них, адресну допомогу пенсіонерам АЕС він надає не вперше. З непідробною цікавістю під час зустрічі слухав Сергій розповідь ветерана про молоді роки, навчання в технікумі, воєнне лихоліття. А прощаючись, побажав Анатолію Федоровичу Білявському завжди залишатися бадьорим і не втрачати життєвої енергії.

Источник

Читать ещё:  Дорожня карта енергоблока №4. Видеофакт

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *