Южноукраїнськ — Калейдоскоп спортивних новин

Южноукраїнськ - Калейдоскоп спортивних новинЮжноукраїнські спортсменки — представниці спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС віком від 6 до 9 років взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Нова Каховка з художньої гімнастики. 19 вересня змагання зібрали понад 200 юних грацій з Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

Результатом виступу Южноукраїнської команди стали 8 завойованих медалей і радість перемоги після довгої відсутності такого потрібного досвіду змагань в умовах адаптивного карантину: 1 місце — у Інни Бойко, Ксенії Чабанюк та Катерини Аксьонової, «срібло» здобули Уляна Бузницька, Валерія Паламарчук, Віра Гречана, Діана Левченко і Вікторія Кравченко.


Южноукраїнськ - Калейдоскоп спортивних новин

Вихованка южноукраїнської школи гімнастики Валерія Єрмакова в складі команди старших спортсменок відділення художньої гімнастики взяла участь в Чемпіонаті Миколаївської області, який пройшов 25 вересня в м. Миколаєві. Вона посіла 2 місце в багатоборстві за програмою Майстрів спорту України.


СПОРТИВНЕ ОРІЄНТУВАННЯ

Южноукраїнськ - Калейдоскоп спортивних новин

З 25 по 27 вересня в м. Олешки Херсонської області проводився традиційний турнір зі спортивного орієнтування «Україна Кубок Суворовця» серед юнаків, юніорів, молоді, дорослих і ветеранів. Представники Южноукраїнська в числі понад 100 учасників з Одеської, Київської, Херсонської та Миколаївської областей були серед кращих, яких визначали в особистому заліку за підсумками кожного дня змагань і за сумою 3-х днів.

За результатами виступу спортсменів з міста-супутника АЕС в особистому заліку Віктор Ляблін (АУП) та Марина Вичуб (КНП «ЮМБЛ») стали першими в своїх групах на короткій дистанції; у представника РЦ-2 Єгора Петренка — одне друге та два третіх місця на довгій, середній та короткій дистанціях; ще три других місця — у представників АУП ВП ЮУАЕС Дмитра Агафонова (довга і коротка дистанції) та у Віктора Лябліна (середня дистанція).

В естафеті результати виступу южноукраїнської команди такі: естафета Mix 80 — 2 місце (склад команди — Леся Свидницька з ККСС «Олімп» і Дмитро Агафонов, АУП); естафета Mix 80 — 3 місце (склад команди — представники АУП Віктор Ляблін та Ірина Гловацька). За сумою 3-х днів у Віктора Лябліна — 2 місце в групі М-55; Марина Вичуб, Микола Скуляр, Єгор Петренко, Лілія Овчаренко, Максим Кондратевич та Максим Руснак стали третіми в своїх вікових групах.

Читать ещё:  ВІДБУЛИСЯ ІГРИ ВІДКРИТОГО ЧЕМПІОНАТУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД АМАТОРСЬКИХ ТА ВЕТЕРАНСЬКИХ КОМАНД СЕЗОНУ 2018-2019 РОКІВ

(Фотозвіт і інформацію про спортивне життя секції спортивного орієнтування можна знайти на сайті part-iskra.org).


ГРЕКО-РИМСЬКА БОРОТЬБА

Южноукраїнськ - Калейдоскоп спортивних новин

Представники ККСС «Олімп» ВП ЮУАЕС 25 вересня в с. Підгірці Київської області стали призерами Всеукраїнського турніру з греко-римської боротьби. У змаганнях, участь в яких взяли понад 100 юних спортсменів, у южноукраїнської команди 4 бронзові медалі. У своїх вагових категоріях третє місце посіли Марк Яцюк (в.к. до 32 кг), Євген Богдан (в.к. до 50 кг), Микита Шульга (в.к. до 50 кг) та Єгор Переута (в.к. до 75 кг).

На турнір, який пройшов під гаслом «Кубок Світу, Єдності і Дружби», були запрошені команди найсильніших спортивних клубів країни, що представляють різні регіони: Схід, Захід, Південь і Центр України (Донецька, Закарпатська, Миколаївська, Київська область та м.Київ).

Незважаючи на загострення спортивних баталій, що розгорталися на борцівських килимах, і спортивний азарт у прагненні завоювати медалі найвищого ґатунку, хлопці показали чесну і безкомпромісну боротьбу та повагу до своїх суперників, що й було основним завданням проведення змагань даного формату.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *