Кормишкін впевнений в перемозі «Нашого краю» на усіх рівнях

Голова партії «Наш край» в Миколаївській області Юрій Кормишкін впевнений в перемозі на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня.
«Якщо немає таких бажань, то навіщо йти на вибори? В першу чергу, я ставлю таку задачу перед собою і перед командою. Я займався раніше футболом. Якщо ви розумієте, що ти програєш – краще взагалі не виходити грати. А ми виходимо на поле для того, щоб виграти, незалежно від того, які в нас будуть суперники. Чи вони нас будуть залякувати кримінальними справами, чи ще чимось – ми їх переможемо», – впевнений Кормишкін.
Окрім того, на його думку, для гарних показників партії повинна проводитись регулярна робота командою упродовж всієї каденції, а не тільки безпосередньо перед виборами.
«Коли партія «Наш край» в 2015 році пройшла в облраду, була сформована партія. Ми працювали кожен день, кожен місяць і формували людей на наступні вибори. Тому що, як тільки одні вибори закінчуються, потрібно одразу готуватись до наступних. На 80% команда була сформована і раніше. Так, є різні люди, і навіть я, як голова парторганізації, комусь подобаюсь, комусь – ні. Але ми повинні працювати не для того, щоб комусь подобатись – за нас повинні говорити наші справи. А ті, хто бачить реальні справи, вони завжди будуть підтримувати здоровий глузд, а не пусті обіцянки», – каже Юрій Кормишкін.
Читать ещё:  Система охлаждения генератора на энергоблоке №2 ЮУАЭС будет работать с замкнутым контуром

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *