За заявкою КП ТВКГ гідравлічні випробування тепломереж продовжено

Напередодні початку опалювального сезону 2020-2021 року, після гідравлічних випробувань магістральних теплових мереж в червні та проведення за їх результатами ремонтних робіт,  4 серпня поточного року розпочались повторні випробування. В зв’язку з цим було припинено подачу южноукраїнцям гарячої води.

У місті виявлено пошкодження тепломережі на 2-му в’їзді в Южноукраїнськ, в районі магазину «7 квартал» та по вулиці Дружби народів, біля катка «Слайз». За словами в.о. начальника цеху водо-каналізаційного господарства та теплових мереж ВП ЮУАЕС Ігоря Дорофєєва, в кінці минулого тижня КП ТВКГ усунуло ці пориви, і з понеділка було розпочато заповнення теплових мереж міста. Цього ж дня  було виявлено ще один порив в районі катка «Слайз».

Атомна станція готова подати у місто гарячу воду у відповідності до заявки КП ТВКГ. Проте, згідно із заявкою комунального підприємства, відключення подачі теплоносія у теплові мережі міста продовжено спочатку до 11, потім — до 14 серпня.

За словами Ігоря Дорофєєва, всі магістральні тепломережі, що знаходяться на балансі ВП ЮУАЕС (на ділянках від атомної станції до міста Южноукраїнськ, Гідрокомлексу тощо) перебувають у задовільному стані. Технічне опосвідчення магістральних теплових мереж, у відповідності до вимог законодавства, здійснюється своєчасно із залученням спеціалізованих організацій, які мають ліцензію на цей вид діяльності. За результатами огляду експерти видають висновок щодо можливості подальшої експлуатації  трубопроводів.

Джерело

Читать ещё:  Мешканка Миколаєва «агітувала» за РФ – їй «світить» термін

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *