ККСС «Олімп» ЮУАЕС відновив роботу

Комбінат культурно-спортивних споруд «Олімп» ЮУАЕС після тривалої перерви, обумовленої карантинними заходами, відновив надання послуг. Двері для відвідувачів відкрили з 1 серпня. Щоправда, з певними обмеженнями.

Поки що заняття доступні лише для спортсменів, які є учасниками секцій або груп і займаються з тренером.  «Це дає можливість контролювати потік відвідувачів, уникати скупчення, адже за правилами, кількість осіб у групі має бути не більше 10. Тренери слідкують  за дотриманням соціальної дистанції, — пояснює завідувачка сектором господарського забезпечення СК «Олімп» Ірина Платонова. — Індивідуальних відвідувачів, які займаються за абонементами, на жаль, ми поки приймати не можемо».

Для всіх, хто заходить до будівлі спорткомплексу, діють нові правила. Обов’язково – маска. На вході встановлено спеціальний дезинфікуючий тонель. Цей хитромудрий пристрій вимірює температуру безконтактним способом кожному візитеру, видає порцію спеціального розчину для обробки рук і на довершення – обдає хмарою розпиленого дезинфектора всю постать. Повсюди – інформаційні плакати з нагадуванням про запобігання розповсюдженню вірусу. Після кожного тренування – вологе прибирання та провітрювання залів для занять. Щогодини – обробка тренажерів дезінфікуючими розчинами.

Загалом на базі спорткомплексу «Олімп» працює більше десяти секцій для дітей. Тренуються і команди дорослих. Активно займаються працівники АЕС, які беруть участь у спартакіадах ЮУООП та НАЕК «Енергоатом». До карантину кількість відвідувачів становила 700-800 осіб за день. Наразі – не більше 200. Це пов’язано не лише з карантином, а й з періодом літніх відпусток у тренерів та канікул у дітей.

Через карантинні обмеження ККСС «Олімп» був зачинений для відвідування майже чотири місяці. Та персонал закладу дарма часу не гаяв. Усюди проведено генеральне прибирання, відремонтовано декілька приміщень. Ремонт виконано у чоловічій роздягальні, душовій, переході до сауни, на сходових клітинах. Користуючись вимушеним простоєм, провели очищення дна басейну, заплановане на серпень. Допомогли водолази Каскаду ГЕС-ГАЕС. Чималий обсяг робіт вдалось виконати і на спорудах стадіону. Ремонт трибун, здійснений силами УСКП ЮУАЕС дозволив ліквідували протікання у підтрибунні приміщення. Наразі роботи продовжують, реставрують вихід на трибуни, встановлюють парапети. Триває відновлення газонного покриття. Поки що його стрижуть, поливають, замовили насіння трави для підсіву. На біговій доріжці зняли застаріле і пошкоджене захисне покриття. «Очікуємо на нове, заливне, французького виробництва. Кошти на нього обіцяв виділити профспілковий комітет НАЕК «Енергоатом», — ділиться планами завідувач стадіону Олег Недяк. Він переконаний, що стараннями трудового колективу ККСС «Олімп» вдасться повернути нашій спортивній арені колишню славу.

Джерело

Читать ещё:  В Николаеве депутаты выясняли, кто нагнетает обстановку в стране по поводу вторжения РФ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *