Шановні мешканці Южноукраїнська! Полковник поліції Андрій Третьяк

На виконання вимог постанови заступника Міністра охорони здоров’я — Головного державного санітарного лікаря України від 21.04.2020 року 11 «Щодо протидії коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні» та розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19 на території м. Южноукраїнськ Миколаївської області № 23 від 21.04.2020 року «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19) у поминальні дні» відвідування кладовищ буде заборонено. За дотриманням встановлених правил будуть слідкувати співробітники поліції.

Мета обмежувальних заходів – лише протистояння поширенню інфекції заради вашої безпеки та здоров’я. Станом на 10:00 23.04.2020 року зареєстровано 103 підтверджених випадки зараження COVID-19 на території Миколаївської області, і ми зробим все можливе, щоб не допустити розповсюження хвороби на території міста.

Сьогодні ми діємо так, наскільки цього вимагають виклики сьогодення. І я дякую тим, хто свідомо залишається вдома і дотримується самоізоляції, та прошу вас з розумінням віднестись до ситуації, яка склалась, та залишитись вдома.

Начальник Южноукраїнського відділення поліції полковник поліції Андрій Третьяк

Джерело

Читать ещё:  В Ровно 15-летние близнецы решили повторить видеоигру и напали с ножом на прохожую (видео)

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *