Партія «Наш край» починає розробку планів громад щодо відновлення роботи громадського транспорту та ринків

Партія «Наш край» починає розробку планів громад щодо відновлення роботи громадського транспорту та ринків. Про це заявив співголова партії Олександр Мазурчак.

Він нагадав, що нещодавно МОЗ дозволило владі на місцях відкрити продуктові ринки під час карантину, але через недотримання обмежень – знову заборонило.

«Незалежно від того, коли скасують чи послаблять карантин, на місцях повинно бути все готово до відновлення роботи. «Наш край» підтримує обмежувальні заходи під час епідемії, але починає розробку планів громад щодо відновлення роботи громадського транспорту та ринків», – зазначив Олександр Мазурчак.

Він наголосив, партія ініціюватиме розробку місцевою владою відповідних планів, а також перевірку підготовки громадського транспорту та ринків до відновлення роботи.

«Ми простежимо, щоб і ринки, і громадський транспорт гарантували громадянам безпеку», – повідомив Олександр Мазурчак.

Також, зазначив співголова партії, «Наш край»буде ініціювати відповідні бюджетні зміни, щоб і водії, і пасажири, і продавці, і покупці були захищеними.

«Важливо також оптимізувати маршрути – з урахуванням нових потреб громадян, а не просто відновити старі. Для ринків це шанс посилити санітарію, позбутися спекулянтів та налагодити якісне зберігання товарів і їхню перевірку», – підсумував Олександр Мазурчак.

Читать ещё:  Скоро вибори! Нові та старі обіцянки. Народні депутати України на ЮУАЕС. Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *