Співробітники сектору кримінальної поліції Южноукраїнського відділення поліції, провели успішну операцію

Співробітники сектору кримінальної поліції Южноукраїнського відділення поліції на початку листопада отримали оперативну інформацію відносно місцевого мешканця, який ймовірно зберігає наркотичні речовини. За даним фактом було розпочато досудове розслідування за ст.309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Днями співробітниками поліції за місцем мешкання чоловіка було проведено санкціонований обшук. В квартирі фігуранта виявлено чималий паперовий згорток з наркотичною речовиною схожою на канабіс та шприц. З усіма знахідками наразі працюють експерти. Їх висновки дозвалять дати остаточну правову оцінку діям зловмисника.

Южноукраїнським відділенням поліції вживаються заходи, направлені на подолання незаконного виробництва, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. У разі отримання інформації щодо злочинів просимо Вас звертатись до чергової частини 0 (51) 36 5-44-00 та 0 (98) 041 80 40.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ДО УВАГИ УЧАСНИКІВ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *