Люди АЕС. Олександр Шульженко, начальник цеху зварювання

Олександр Шульженко більше 20 років свого життя віддав роботі на Южно-Українській АЕС. Вважає, що йому пощастило, адже обрав професію до душі. Навчався в Донбаській державній машинобудівній академії за спеціальністю «Обладнання та технологія зварювального виробництва». Одразу після закінчення вишу влаштувався до ВП ЮУАЕС. 13 років керував бригадою зварників, згодом працював старшим майстром. Вже третій рік очолює підрозділ, спеціалісти якого виконують зварювальні роботи на обладнанні та трубопроводах атомної станції. Колектив цеху зварювання чималенький – 138 фахівців.

За словами Олександра Шульженка, до кожного з підлеглих він висуває серйозні вимоги, адже професія електрозварника потребує відповідальності та високої кваліфікації. Підкреслює, що для подальшого кар’єрного зростання необхідно атестуватися, мати значну базу теоретичних знань і практичний досвід. Перш ніж стати до ремонту металоконструкцій та трубопроводів АЕС, треба довести свою компетентність, адже від цього залежить безпечність і стабільність роботи підприємства.

Олександр Шульженко особисто очолює комісію з атестації електрозварників та слідкує за рівнем кваліфікації персоналу підрозділу. Каже, що ключове завдання керівника — згуртувати колектив, адже всі працюють над спільною справою.  Впевнений: навчати персонал треба власним прикладом, тож вимогливо ставиться до себе.

У колективі начальника шанують за справедливість, вміння мотивувати та налаштувати на продуктивну роботу. За словами старшого майстра Георгія Любенького, який пліч о пліч працює з Олександром Шульженком вже більше 15 років, герой нашого матеріалу – не просто гарний менеджер зі стажем, а й надійний друг, який завжди піде назустріч і підтримає. А це багато чого варте.

Джерело

Читать ещё:  Молодые люди не получат вакцину от COVID до 2022 года - ВОЗ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *