Люди АЕС. Степан Чемшит, начальник зміни електроцеху

Основоположним фактором у роботі Степан Чемшит вважає професіоналізм та людяність у стосунках між колегами. Начальник зміни електроцеху ЮУАЕС контролює на енергоблоці №3 параметри електрообладнання, яке задіяне у виробництві та відпуску електроенергії в енергомережу країни, організовує безпечне виконання робіт під час ремонтних кампаній. У 2020 році Степан Чемшит удостоєний  відзнаки «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України» Національної атомної енергогенеруючої компанії «Енергоатом».

На Южно-Українській атомній електростанції спеціаліст працює з 2001 року. Своє трудове життя на підприємстві розпочинав електрослюсарем в електроцеху. З часом у цьому ж підрозділі він став одним із кращих чергових електромонтерів. У 2017 році Степану було запропоновано підготуватися та здати екзамени на посаду начальника зміни електроцеху. «Скромний, у роботі надійний, грамотний, дуже уважний. Відповідально ставиться до покладених завдань»,- так говорить про нього безпосередній керівник, заступник начальника електроцеху Сергій Пілявський.

Степан Чемшит вважає, що на атомній електростанції працює досить багато спеціалістів, достойних пошани. У сьогоднішні непрості як для атомної енергетики, так і для України в цілому часи, бажає усім вистояти та продовжити свій розвиток.

Источник

Читать ещё:  Люди АЕС. Вадим Кирилюк, старший оператор реакторного цеху №2

Один комментарий к “Люди АЕС. Степан Чемшит, начальник зміни електроцеху

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *