Біля Южноукраїнська «впіймали» зерновоз, яким перевозили 64 тони вантажу

На Миколаївщині розпочато сезон літнього збору врожаю зернових, а разом із ним посилений габаритно-ваговий контроль на дорогах Миколаївської області.

Так, сьогодні, 18 червня, року спільно з Патрульною поліцією у Миколаївській області інспекторами Управління Укртрансбезпеки у Миколаївській області здійснюються заходи щодо проведення габаритно-вагового та документального контролю на а/д Н-24 у Южноукраїнську Миколаївської області, Первомайську та  Вознесенську. Зранку виявлено вже 3 випадки перевезення вантажу з перевищенням допустимих вагових обмежень, нарахування плати за проїзд за якими складає загальною сумою 3344,5 євро, повідомляє Укртрансбезпека.

Одним з таких злісних порушників виявився славнозвісний ФОП Шевченко, що перевозив вантаж із надзвичайно кричущим перевищенням допустимих параметрів — загальна вага становить 64,33 тони!!! та відповідне нарахування плати за проїзд з перевищенням дозволених обмежень склало 2929,5 євро!!! Співробітниками Управління в межах наданих повноважень складено у відношенні перевізника відповідні матеріали, та передано документи останнього інспекторам Патрульної поліції для подальшої заборони руху даного великовантажного транспортного засобу.

Біля Южноукраїнська «впіймали» зерновоз, яким перевозили 64 тони вантажу Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/55714

Джерело

Читать ещё:  Профспілка працівників атомної енергетики. Про проведення другого етапу безстрокової акції протесту. Документи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *