Колектив Южно-Українського енергокомплексу глибоко сумує з приводу смерті Володимира Лещотного

З глибоким сумом колектив Южно-Українського енергокомплексу сприйняв звістку про те, що 25 березня 2019 року пішов з життя Володимир Іванович Лещотний.

Колектив Южно-Українського енергокомплексу глибоко сумує з приводу смерті Володимира Лещотного  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/45698
Володимир Іванович Лещотний

Перестало битися серце самовідданої людини, яка до останніх днів свого життя залишалася небайдужою до проблем нашого підприємства в цілому та кожного його працівника зокрема.

Свою трудову діяльність на Южно-Українській атомній станції Володимир Іванович розпочав 1980 року в цеху теплової автоматики та вимірювань, брав активну участь у пусконалагоджувальних роботах на всіх трьох енергоблоках. Серед колег користувався авторитетом як професіонал високої кваліфікації та небайдужа людина. Згодом трудовий колектив ВП ЮУАЕС довірив йому захист своїх прав та інтересів – багато років Володимир Іванович Лещотний очолював профспілковий комітет підприємства. Важко сказати, чи є такі профспілкові справи та починання як на нашому підприємстві, так і в компанії «Енергоатом»,  до яких не доклав би зусиль та в які не вклав би частку свого серця наш колишній профлідер. Життєва наснага та соціальна активність стали запорукою його обрання почесним головою профкому після виходу на заслужений відпочинок.

Нині Володимира Івановича з нами немає. Колектив зазнав важкої втрати. Співчуваємо родині, сумуємо разом і підтримуємо у годину скорботи.

Світла пам’ять про Володимира Івановича Лещотного завжди житиме в серцях усіх, хто його знав. Для нас він назавжди залишиться прикладом людяності, самовідданості, щирості та безкорисливості.

Нехай земля буде пухом!

Церемонія прощання відбудеться 27 березня о 10.30 біля Палацу культури «Енергетик»

Источник

Читать ещё:  В Николаеве накануне Дня молодежи под открытым небом проведут турнир ММА

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *