Звернення генерального директора ВП ЮУАЕС депутата Миколаївської обласної ради до депутатів Южноукраїнської міської ради

Шановні депутати!

Останніми днями на регіональних інтернет-ресурсах та в соціальних мережах поширюється неправдива інформація щодо блокування роботи Южноукраїнської міської ради. Мені закидають, що депутати, які є працівниками ВП ЮУАЕС, не були присутніми на пленарному засіданні сесії міської ради 9 жовтня за моїм наказом. Нібито через це  сесія не може завершити свою роботу, а вже ухвалені рішення —  набрати чинності. Не уявляю, як 4 депутати  з 34 можуть заблокувати роботу міського законодавчого органу. Для ухвалення рішень достатньо 18 голосів. Ці 4 депутати були відсутніми через поважні причини.

Переконливо прошу не втягувати державне підприємство, яким є Южно-Український енергокомплекс, у політичні ігри та інтриги. Головним завданням нашого відокремленого підрозділу є, було і залишається безпечне виробництво електричної та теплової енергії. Усі проблемні питання, які виникають у процесі життєдіяльності підприємства, ми вирішували і будемо вирішувати виключно в законодавчому полі.

Як депутат Миколаївської обласної ради я відповідаю за відстоювання інтересів своїх виборців – жителів міста, тому закликаю вас дійти згоди та поновити роботу Южноукраїнської міської ради.

Джерело

Читать ещё:  На Южно-Українській АЕС завершено загальностанційне протиаварійне тренування. Фото

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *