Небайдужий працівник ВП ЮУАЕС надав фінансову допомогу пенсіонерові підприємства

Представники Ради ветеранів ВП ЮУАЕС 6 серпня вручили колишньому працівнику Южно-Українського енергокомплексу Олександру Корні тисячу гривень. Адресна допомога на лікування пенсіонеру у ветеранську організацію надійшла від співробітника служби надійності, ресурсу та продовження експлуатації ЮУАЕС, який побажав залишитися невідомим. Він, як і багато працівників підприємства, — постійний учасник акції «Ветеран», проте вже другий рік поспіль виходить за рамки цієї благодійної ініціативи і передає гроші адресно.


Олександр Корня багато років пропрацював акомпаніатором у Палаці культури «Енергетик» і ІЦ «Імпульс», що діють на базі ВП ЮУАЕС. Нині він пенсіонер. Проживає разом з сином Юрієм, обоє мають серйозні проблеми зі здоров’ям. Олександр Олександрович і Юрій потребують щоденного прийому медичних препаратів, які підтримують їхнє життя в нормальному стані, але їх малі пенсії насилу покривають необхідні витрати. Тому актив Ради ветеранів ВП ЮУАЕС схвалив рішення про передачу їм адресної фінансової допомоги від працівника атомної станції.

Для енергетиків Южно-Українського енергокомплексу надавати допомогу людям, які опинилися в складних життєвих умовах, давно стало традицією. З 2010 року на підприємстві діє благодійна акція зі збору коштів для ветеранів війни, праці та Збройних сил, колишніх працівників ВП ЮУАЕС і організацій міста. У її рамках кожен охочий перераховує визначену ним суму зі своєї заробітної плати на спеціальний рахунок Ради ветеранів ВП ЮУАЭС. На сьогодні на цей рахунок щомісяця надходить більше 40 тисяч благодійних внесків.

Джерело

Читать ещё:  Хлеб в Украине: как изменятся цены

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *