Южноукраїнськ — ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

6 жовтня 2019 року на базі ЮЗШ №3 відбувся турнір з волейболу, присвячений Дню працівників освіти. Участь у змаганнях прийняли команди юнаків та дівчат 2005 — 2006 років народження комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа», дитячо — юнацьких шкіл Арбузинки та селища Побузьке Голованівського   району.

В результаті проведених ігр І місце серед юнаків посіла збірна команда КЗ ЮДЮСШ, ІІ місце у команди ДЮСШ Побузького, ІІІ місце – в Арбузинської ДЮСШ. Серед дівчат лідирувала ДЮСШ Побузького, ІІ місце у збірної команди  КЗ ЮДЮСШ, ІІІ місце в Арбузинської ДЮСШ.

Кращі команди та кращі гравці нагороджені грамотами комунального закладу «Южноукраїнська дитячо — юнацька спортивна школа»  .

Участь у таких змаганнях сприяє популяризації та подальшому розвитку  волейболу у місті, підвищенню спортивної майстерності  юних волейболістів. Також організатори турніру привітали всіх  тренерів — викладачів  зі святом працівників освіти.

Бажаємо тренерам — викладачам з волейболу Самойленко Андрію Андрійовичу, Самойленко Наталії Сергіївні  та їх  вихованцям в подальшому високих спортивних досягнень.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ДО УВАГИ МЕШКАНЦІВ МІСТА!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *