Вместо того чтобы ходить на сессии, депутаты Горностай, Севастьянова и Курдасов начинают новый виток беспредела в городе

Сегодня в обеденное время депутаты Южноукраинского городского совета Сергей Горностай, Елена Севастьянова и Александр Курдасов решили «навестить» Департамент инфраструктуры Южноукраинска. Пришли к и.о. директора Христине Волчко с требованием немедленно выдать им положение о тендерном комитете. А получив обоснованный отказ, депутаты, которые последние месяцы бессовестно прогуливают сессии горсовета, неожиданно вспомнили, что они избранники народа и решили, что таким образом и.о. директора препятствует их депутатской деятельности. В итоге – вызвали наряд полиции.

Вместо того чтобы ходить на сессии, депутаты Горностай, Севастьянова и Курдасов начинают новый виток беспредела в городе Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/62818

Произошедшее «Маю право» прокомментировала Христина Волчко:

— Спочатку прийшов депутат Олександр Курдасов, за ним – його колега Олена Севастьянова. Як я розумію, обоє цих депутатів є зацікавленими особами, які постійно вчиняли та продовжують вчиняти на мене тиск, прикриваючись депутатськими мандатами.

Севастьянова має приміщення, що знаходиться у комунальній власності міста, на яке незабаром має продовжувати дію оренди відділ Департаменту інфраструктури Южноукраїнська, де я є виконуючою обов’язки директора. Курдасов – голова бюджетної комісії міської ради, який раніше вже неодноразово заявляв, що не дасть мені спокійно працювати і не дасть дозвіл освоїти кошти на оплату послуг підрядника по ремонту та заміні вікон в южноукраїнській школі №2.

Сьогодні з ними разом прийшов і журналіст, наскільки я зрозуміла, «Барометру», адже він постійно приходить разом чи то з Горностаєм, чи з Курдасовим… Вирішили, мабуть, таким чином посилити свій тиск.

Після статті, опублікованої вчора на сайті «Барометр», сьогодні вони вирішили прийти у Департамент знову і продовжити свій тиск на мене, як на виконуючу обов’язки директора, вимагаючи надати їм положення про тендерний комітет. Я спокійно пояснила, що вони можуть написати офіційне звернення про надання їм цього положення. Я фізично його не можу надати по першому виклику. Його необхідно знайти, перевірити та переконатися, що до нього не вносилися якісь зміни, а вже потім положення в останній редакції надати на прохання депутатів у відведений для цього законом термін. Відповідь депутатів не влаштувала, вони викликали наряд поліції. А після приїзду поліції, прийшов і третій депутат – Сергій Горностай. Він одразу, переступивши поріг мого кабінету, дістав з карману телефон і почав на нього вести зйомку та продовжувати тиснути на мене, вже вимагаючи положення.

Поліцейські, що прибули у Департамент, почувши мої пояснення про норми законів, якими я керувалася, та вивчивши ситуацію, відреагували адекватно, стали на мою сторону та навіть почали заспокоювати Севастьянову, яка тримала у руках якийсь папірець, постійно ним трясла, а вже потім і сама трястись почала.

Мені дуже шкода, що в місті продовжує творитися беззаконня, і люди дозволяють собі чинити, як їм заманеться. Після цього «чемного» візиту, мені зателефонувала секретар тендерного комітету Департаменту і повідомила, що через тиск з боку депутатів Горностая, Севастьянової та Курдасова, їй стало погано з серцем. Наразі вона пішла на лікарняний.

И так позволяют себе действовать депутаты, на которых опирается избранный от 131-го округа «слуга народа» Черноморов. После круглого стола нардепа Черноморова с Горностаем и его командой, последние с завидной регулярностью продолжают бойкотировать сессии городского совета, блокируя жизнедеятельность Южноукраинска. Зато устраивают беспредел, сродни этого. Неужели за этими беззаконными действиями стоит и сам Черноморов, или его втянули в эти игрища помимо его воли?

Читать ещё:  Теленовини ЮУАЕС від 29.01.2021. Повний випуск

Вместо того чтобы ходить на сессии, депутаты Горностай, Севастьянова и Курдасов начинают новый виток беспредела в городе Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/62818

Источник Маю Право

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *