Керівництво збанкрутілої «Укрпошти» щомісяця отримує 6 млн грн зарплати

Після гучного скандалу з «Укрпоштою», яка заявила, що скоротить відділення в селах, оскільки їй «не вигідно утримувати їх і розносити пенсії людям похилого віку», експерти зацікавилися, яку зарплату отримує «настільки талановите» керівництво.

Так колишній міністр ЖКГ Олексій Кучеренко на своїй сторінці в соцмережі опублікував відповідь на запит від Мінінфраструктири, в якому повідомляються зарплати 32 основних керівників держкомпанії, що продірявилася. Виявилося, що щомісяця тільки на їх зарплати держава витрачає по 5,3 млн грн.

«Я думав — мене вже важко чимось здивувати. Скажіть — це потрібно було з Брукліна тягти такого ідіота і платити йому 850 тис грн на місяць, щоб довести до банкрутства «Укрпошту» в інтересах нашого головного олігарха країни?! У нас своїх клоунів недостатньо за 30 тис грн на місяць це зробити ?!))))», — написав Кучеренко.

Керівництво збанкрутілої «Укрпошти» щомісяця отримує 6 млн грн зарплати  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/28757

В даний документ варто внести поправку, так як глава «Укрпошти» щомісяця отримує, напевно більше, ніж витрачається на зарплату всіх листонош в Україні, яких Смілянський збирався звільняти. А саме — 744 тисячі гривень щомісяця. Про що свідчить офіційний документ від Мінінфраструктири.

Читать ещё:  Латвія обіцяє передати Україні всі свої гелікоптери

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *