«Дешеві та брехливі у@бки»: мер Дніпра Філатов про учасників акції «Гроші на ЗСУ» (фото)

Мер Дніпра Борис Філатов різко висловився на адресу місцевих жителів, які вийшли до будівлі міської ради у суботу, 11 листопада, на мирну акцію «Гроші на ЗСУ». У своєму Telegram чиновник  образив  учасників заходу, назвавши їх «у@бками».

Свій гнівний пост мер міста почав із того, що він завжди називає «речі своїми іменами». Потім перед тим, як вибухнути образами, Філатов попросив на нього не ображатися.

«Дивіться, шановні «активісти», «волонтери» та «мітингувальники», безумовно і всупереч усьому я вважаю вас не просто корисними ідіотами. Не ображайтеся. Ви — у@бки», — написав чиновник.

Філатов не обмежився однією образою і застосував ще низку епітетів на адресу учасників акції, які нібито назвали чиновника «злочинцем, корупціонером та колаборантом».

«А містечкові «борці з корупцією» — це навіть не у@бки. Це боягузлива падаль, яка здибилася в перші дні війни, щоб потім (як ті жуки-скарабеї) повернутися через півроку до катання кульок з г * вна. Коли ви бігаєте по Дніпру і розповідаєте, що «Філат офшорів» — злодій, корупціонер і колабораціоніст» або будь-яку іншу нісенітницю, то ви — просто дешеві, нікчемні та брехливі у@бки. Недолугі та нереалізовані», — написав у публічному каналі Філатов.

За словами мера, всі ті, хто вийшов до будівлі міськради, «не мають до громадянського суспільства жодного відношення». При цьому Філатов додав, що у нього є всі підстави так ставитися до цих людей, хоча про причини такого ставлення до конкретних осіб не розповів.

Примітно, що перед тим, як вибухнути образами Філатов написав шість пропозицій про свої унікальні, в буквальному значенні слова, заслуги. Так кожна пропозиція починалася словами «Я єдиний мер в Україні…» і надалі перераховувалися нібито гідності чиновника.

Читать ещё:  ЗЕЛЕНСКИЙ НЕ ЛЮБИТ БАНДИТОВ. А ЧЕРНОМОРОВ?

«Я єдиний мер в Україні, на кого готували замах сепаратисти. Я єдиний мер в Україні, якого як «нациста» цитує в Раді безпеки ООН російський міністр Лаврів», — пише Філатов.

Нагадаємо, у Миколаєві сьогодні також відбулася акція «Гроші на ЗСУ».

Мер Миколаєва Олександр Сенкевич та мер Дніпра Борис Філатов балотувалися на свої посади від однієї й тієї ж партії – «Пропозиція», головними ідеологами якої вони є.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *