Відсторонені від роботи южноукраїнські вчителі й вихователі протестували проти вакцинації біля мерії. Фото.

У понеділок, 8 листопада, деякі працівники шкіл, дитячих садочків, школи мистецтв та ПК «Енергетик» попрямували не на свої робочі місця, а під будівлю виконавчого комітету протестувати проти обов’язкової вакцинації від COVID-19. До них долучилися підприємці та усі охочі городяни.

Річ у тім, що сьогодні почала діяти Постанова Кабміну, яка передбачає відсторонення всіх невакцинованих від коронавірусу працівників українських держустанов та навчальних закладів.

На відміну від попередньої акції, що проходила у середу 3 листопада, протестувальники підготувалися: заздалегідь попередили міську владу та намалювали плакати з надписами: «Конституція. Праця. Життя», «Конституція — вищий закон», «Життя без наукових досліджень», «Життя без карантинних обмежень», «Не посягайте на права детей» та «Право на працю». Людей також було значно більше: минулого разу зібралися близько 10 осіб, цього разу — декілька десятків.

До мітингарів вийшли очільник Южноукраїнської МТГ Валерій Онуфрієнко та заступниця міського голови Марія Дроздова. Представники міської влади слухали учасників акції, спілкувалися, намагалися відповісти на запитання.

Протестувальники написали колективне звернення мерові. Після того, як отримають відповідь від Валерія Онуфрієнка, вирішать, як діятимуть далі. Дехто з натовпу погрожував навіть розпочати голодування під стінами виконкому.

Источник

 

Читать ещё:  Пять самых необычных озер на планете. ФОТО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *