СБУ повідомила про підозру екснардепу Мураєву

СБУ повідомила про підозру у державній зраді екснардепу Євгену Мураєву, пише пресслужба СБУ.

Колишнього нардепа підозрюють у державній зраді, а також у порушенні рівноправності громадян залежно від їхньої расової, національної, регіональної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та інших ознак.

«Служба безпеки зібрала доказову базу на керівника забороненої партії «Наші», екснардепа Євгена Мураєва, який причетний до підривної діяльності проти України. За даними слідства, Мураєв використав підконтрольний йому телеканал «Наш» для масового розповсюдження кремлівських наративів в інформаційному просторі для інформації про громадську думку в державі та на міжнародній арені», — йдеться у повідомленні СБУ.

Зазначається, що в ході слідчих дій за адресами фігуранта було виявлено готівку в російських рублях, зброю, комп’ютерну техніку та мобільні телефони з доказами незаконних дій.

«Після тривалих незалежних експертиз, які ініціювала Служба безпеки України, остаточно підтверджено факти злочинної діяльності фігуранта проти державної безпеки України. Тривають комплексні заходи щодо встановлення всіх обставин злочинів. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі», — повідомляє відомство.

Джерело

Читать ещё:  Убийство Бабченко оказалось инсценировкой

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *