Російська ракета в Одесі вразила склад «Таврії-В» із дитячими підгузками (фото)

Російські окупанти «денафікували» в Одесі дитячі підгузки, куди вночі потрапила ракета «Калібр».

Як йдеться у  заяві  мережі супермаркетів «Таврія В», сьогодні о третій ночі російська ракета потрапила до продовольчого складу компанії в Одесі.

«Удар був миттєвий, а вибух жахливої ​​сили. Загинули троє наших співробітників, четверо у критичному стані в лікарні. Їм надається вся необхідна допомога. Основний ворожий удар припав у відділ дитячих товарів, де зберігалися підгузки, дитяче харчування, жіноча гігієна», — заявили в мережі.

Зазначається, що після вибуху почалася пожежа, яку працівники компанії, переважно жінки, почали гасити самостійно. При цьому співробітники отримали поранення, контузію, але намагалися боротися з вогнем, допомагали один одному і шукали зниклих. 

Також запевняється, що дефіциту товарів не буде, робиться все, щоб усунути наслідки ворожої атаки, забезпечити безперебійне постачання продуктів харчування до її магазинів.

Розмір матеріальних збитків, завданих через ракетний удар, ще не встановлений. 

Також у прес-службі мерії Одеси  повідомили , що зараз триває ліквідація наслідків ракетного обстрілу офісного центру на проспекті Шевченка. 

За словами директора департаменту міського господарства міськради Наталії Мостовських, зараз уже очищена від уламків проїжджа частина. Роботи продовжуються за іншими напрямками, зокрема, розчищення міждворових проїздів, проводиться обстеження потерпілих квартир, збираються звернення від громадян, складаються акти для оцінки завданих збитків та надання необхідної допомоги.

Наразі рух по проспекту відновлено. 

Окрім бізнес-центру, на проспекті Шевченка пошкоджено ресторан МакДональдз, будівлю Одеського національного політехнічного університету, комплекс житлових будинків. 

У міноборони РФ заявляють, що вразили «місця зосередження резервів ЗСУ, склади боєприпасів та військової техніки».

Нагадаємо, російські війська завдали ракетного удару по Одесі сьогодні вночі, 14 червня. В результаті троє людей загинули, 13 – отримали поранення.

Читать ещё:  Свитолина в Токио завоевала первую в истории украинского тенниса бронзовую медаль Олимпиады

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *