Дочки Путіна заробили рекордні суми у воєнний рік: аналіз фінансової звітності

Фірми дочок Путіна заробили рекордні суми під час воєнного року. Згідно з фінансовою звітністю, компанії Марії Воронцової та Катерини Тихонової заробили понад 1,2 млрд рублів у 2022 році, як повідомив російський Telegram-канал «Можемо пояснити».

До цього року, фірми дочок Путіна не мали такого високого прибутку. Зокрема, найбільший дохід заробила компанія «Номеко» Марії Воронцової, яка спеціалізується на проектах ядерної медицини. У 2022 році, її компанія принесла 855 млн. рублів прибутку.

Крім того, фірма купила клініки «СОГАЗ Медицина», в яких лікують найманців ПВК «Вагнер». Компанія «Номеко Управління» заробила 7 млн ​​рублів.

Компанії Катерини Тихонової заробили понад 290 млн. рублів. Фонд «Національний Інтелектуальний розвиток» (НДР), який працює при МДУ та очолює Тихонова, приніс їй найбільший дохід — 265 млн. рублів. З 2019 року прибуток НДР виріс у п’ять разів. Ще 26 млн. рублів заробили дочірні компанії НДР.

Фонд проводить дослідження у галузі нафтовидобутку, геології, біотехнологій та хімії. Серед його партнерів — «Роснефть», «Газпром» та «Ростех».

Читать ещё:  Газпром отказался бронировать на август транзит газа через Украину

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *