Наразі – апогей «великого наступу» Росії, — ГУР

Війська країни-агресорки Росії так і не досягли жодної зі стратегічних цілей в Україні, які ставив перед ними Кремль, а нинішня ситуація на фронті є апогеєм так званого великого наступу.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, повідомляє 24 канал у п’ятницю, 31 березня.

«Зараз Україна бачить апогей цієї кампанії, яка називалася «новий російський великий наступ». Однак варто нагадати і Україні, і всьому світові, що ми живемо в умовах повномасштабного вторгнення з 24 лютого 2022 року. Це спроба ворога деморалізувати українське суспільство, а також деморалізувати наших партнерів та союзників, мовляв, тут така армада, для чого їм більше надавати допомоги», — вважає Юсов.

Він зазначив, що результати цього «великого наступу» можна побачити у збільшенні кількості демілітаризованих ворогів та знищенні їхньої техніки.

«Чергові терміни та завдання, які кремлівський карлик ставив перед окупаційним корпусом в Україні, зокрема перед Валерієм Герасимовим після його призначення відповідальним за війну в Україні, провалені», — додає Юсов.

Він нагадав, що Путін ставив завдання перед окупаційними військами захопити територію Донбасу до кінця березня, однак у черговий раз у них нічого не вийшло.

«Це означає, що досі жодної з озвучених стратегічних цілей цієї ганебної війни, яку росіяни називають СВО, не досягнуто і не буде досягнуто», — резюмував представник ГУР.

Джерело

Читать ещё:  На Транссибірській залізниці партизани зупинили ворожі ешелони - ГУР

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *