Подружжя з Мукачевого крали квіти з могил загиблих військових та продавала їх на ринку

У Мукачеві поліція викрила подружню пару, яка крала з могил загиблих українських військових квіти і потім продавала їх. Наразі встановлена ​​їхня причетність до щонайменше чотирьох таких фактів. За даними фактами у поліції відкрили кримінальне провадження.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції. 

Працівники кримінальної поліції Мукачівського районного управління розшукали двох жителів Мукачева, причетних до крадіжки з центрального цвинтаря.

Крадіями виявилися чоловік і жінка віком 34 і 35 років, які перебувають у цивільному шлюбі. Обох сьогодні, 26 серпня, доправили в управління поліції, де вони дали свідчення.

Встановлено, що зловмисники чинили крадіжки вранці. Квіти вони викрадали з могил Алеї Слави Героїв, де поховано військовослужбовців. Після цього квіти вони формували у нових композиціях та продавали у закладах відпочинку та на місцевих ринках.

Також встановлена ​​їхня причетність до щонайменше чотирьох таких випадків. Поліцейські й надалі документують протиправну діяльність пари. Ним інкримінують частину 3 статті 297 Кримінального кодексу України (Наруга над могилою, вчинена за попередньою змовою групою осіб).

Санкція статті передбачає обмеження волі на строк від чотирьох до п’яти років або позбавлення волі від чотирьох до семи років. Розслідування у справі триває.

Джерело

Читать ещё:  Отопительный сезон: Правительство хочет сохранить суммы в платежках на уровне прошлогодних

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *