«Врожай» призів юних южноукраїнських художників у фотоконкурсі «Енергоатом Junior #АЕС у кадрі» — вражаючий!

145 фоторобіт у восьми номінаціях, 49 з яких – світлини юних южноукраїнських майстрів художнього фото, розглянуло авторитетне журі в рамках дитячо-юнацького фотоконкурсу «Енергоатом Junior #АЕС у кадрі». Його учасниками стали учнівська молодь міст розташування відокремлених підрозділів Компанії, а також діти працівників дирекції та відокремлених підрозділів київського розташування.

12 призових місць та 4 заохочувальні в усіх заявлених номінаціях – такий «врожай» южноукраїнців! І це – найвизначніший результат з-поміж усіх учасників конкурсу.

Номінація «Атомна енергетика України» — ІІ місце – «Велике будівництво», Осипенко Єгор, 9 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «АЕС і екологія» — І місце – «В атомній енергетиці все буде добре», Осипенко Єгор, 9 років (м. Южноукраїнськ); заохочувальні місця — «В гармонії з природою», Чабанюк Іван, 13 років (м. Южноукраїнськ), «Пишаюсь: тут працює мій батько», Чабанюк Ксенія, 11 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «Я люблю свій край» — ІІІ місце – «Дякую тобі, моя рідна мати», Котіва Катерина, 15 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «Дозвілля і спорт» — ІІІ місце – «Наставники», Осипенко Єгор, 9 років (м. Южноукраїнськ); ІІІ місце – «Екстремальна рибалка», Грицевич Святослав, 13 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «Репортажне фото» — ІІ місце – «Енергія молоді», Полякова Аліса, 13 років (м. Южноукраїнськ); ІІІ місце – «Майбутні чемпіони», Осипенко Єгор, 9 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «Портрет» — ІІ місце – «Ніколи не бійся бути маком у полі нарцисів», Герасименко Олександр, 17 років (м. Южноукраїнськ); заохочувальне місце – «Очі-океани, а в них крах», Котіва Катерина, 15 років (м. Южноукраїнськ).

Номінація «Гумористичне фото» — І місце – «А хто швидше засміється?», Бугаєнко Олександра, 15 років (м. Южноукраїнськ); ІІ місце – «Посміхніться! Зараз вилетить пташка», Полякова Аліса (м. Южноукраїнськ); ІІІ місце – «Чотирилапий тренд», Чабанюк Іван, 13 років (м. Южноукраїнськ);

Читать ещё:  Куда и почему уезжают украинские атомщики. Алексей Лич. Видео

Номінація «Позажанрове фото та експериментальне фото» (застосування програми Adobe Photoshop) — ІІ місце – «Земля має оболонку; і ця оболонка вражена хворобами. Одна з цих хвороб називається: «людина», Бугаєнко Олександра, 15 років (м. Южноукраїнськ); заохочувальне місце – «Не бачу тебе тому, що ти занадто звичайний», Герасименко Олександр, 17 років (м. Южноукраїнськ).

Енергоатом не вперше проводить цікаві заходи для розкриття творчого потенціалу молоді. Цього разу на фотоконкурс надійшли фотороботи від 50 учасників. Оскільки умови заходу передбачали можливість надсилати по одній роботі до кожної номінації, то більшість дітей так і зробили.

Цікавою виявилася «географія» юних конкурсантів – по десять номінантів від Запорізької та Южно-Української атомних станцій, семеро – від Хмельницької АЕС, п‘ятеро – з Рівненської АЕС, троє зі Славутича та по одному з Жовтих Вод та від ВП Аварійно-технічний центр», ще 13 учасників – з смт Іванків.

Журі фотоконкурсу із задоволенням відзначило творчу активність та високий рівень фоторобіт більшості юних авторів. Визначитися з найкращими було досить складно, зрештою переможцями стали 38 дітей. Деякі з них посіли навіть кілька призових місць в різних номінаціях, як то 9-річний южноукраїнець Єгор Осипенко (виборов чотири перемоги в різних категоріях), Аліса Полякова (12 років) і Поліна Полякова (13 років), Ілля Петухов (11 років) і Данило Петухов (16 років) та інші.

Переможці фотоконкурсу «Енергоатом Junior #АЕС у кадрі» та учасники, які посіли заохочувальні місця, отримають грамоти, подарунки та сувеніри.

Источник

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *