26 марта — День Нацгвардии Украины! Гвардійці військовій частині 3044 відзначають День Національної гвардії України. Фото.

Гвардійці військовій частині 3044 відзначають День Національної гвардії України
Урочисті заходи з нагоди Дня Національної гвардії України, який офіційно відзначається 26 березня, відбулися сьогодні на стройовому плацу військової частини 3044 з охорони ВП «Южно-Українська АЕС».
З нагоди професійного свята окрім гвардійців на стройовому плацу були присутні генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко, секретар Южноукраїнської міської ради Микола Пелюх, голова первинної профспілкової організації ВП ЮУАЕС Сергій Снітков, заступник генерального директора з фізичного захисту та режиму Іван Жебет та полковник запасу Василь Левицький, який 23 роки очолював військову частину.
Одразу ж після підняття державного прапора України та виконання Державного гімну слово було надане командиру військової частини 3044, полковнику Олегу Худолію. Коротко описавши шлях, який пройшли військовослужбовці частини та довівши привітання командувача НГУ, командир побажав своїм побратимам міцного здоров’я та злагоди, подякував ветеранам служби й представникам адміністрації об’єкту та органів місцевої влади за постійну турботу, допомогу та взаєморозуміння.
Наступними після командира до військовослужбовців звернулися генеральний директор ВП ЮУАЕС Володимир Лісніченко, голова первинної профспілкової організації АЕС Сергій Снітков та секретар Южноукраїнської міської ради Микола Пелюх, які подякували гвардійцям за якісне виконання поставлених службових завдань врученням грамот і подяк.
Зі словами вдячності до особового складу звернулись також, заступник генерального директора ВП ЮУАЕС з фізичного захисту та режиму Іван Жебет та полковник запасу Василь Левицький.
За високі досягнення у службовій діяльності, ініціативу, високу професійну майстерність та з нагоди Дня Національної гвардії України військовослужбовці частини були заохочені правами командувача Національної гвардії України та командира військової частини 3044.
Слід зауважити, що всі заходи проходили з дотриманням визначених протиепідемічних заходів.
Вітаємо весь особовий склад з Днем Національної гвардії України!
Слава Національній гвардії України! Слава Україні!
Читать ещё:  ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ЧЕМПІОНАТУ М.ЮЖНОУКРАЇНСЬКА З ФУТБОЛУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *