Українське ядерне товариство оголошує про початок Всеукраїнського конкурсу рефератів «Ядерна енергія і світ» — 2021

Українське ядерне товариство оголошує про початок Всеукраїнського конкурсу рефератів серед учнівської молоді «Ядерна енергія і світ» 2021 року.

Захід проводиться за участі профільних ЗВО – НТУУ «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», Одеського національного політехнічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», а також Харківського національного університету ім. В.Н. Каразіна.

До участі в конкурсі запрошуються учні старшої школи (9–11 класів), молодь ліцеїв та гімназій, які цікавляться різними аспектами вивчення ядерної фізики та ядерної енергетики і прагнуть розкрити свої творчі здібності.

На конкурс приймаються індивідуальні роботи у формі реферату або науково-дослідницької роботи, в яких відображено результати аналізу чи досліджень автора з обраної теми.

Конкурс проводиться у два етапи.

І етап (відбірковий) триватиме до 30 квітня 2021 року. Організаційні заходи І етапу здійснюватимуться у містах-супутниках відокремлених підрозділів НАЕК «Енергоатом», населених пунктах 30-км зони АЕС, м. Києві та на базі профільних ЗВО.

ІІ етап (фінал) пройде у травні 2021 року. Для участі у фіналі конкурсу організатори І (відбіркового) етапу до 10 травня 2021 року направлять три кращі роботи. За результатами розгляду та оцінки робіт журі визначить переможців. Тим, хто виборе І, ІІ, ІІІ місця та отримає додаткове заохочення, будуть вручені цінні призи.

Детальні умови конкурсу викладено у Положенні про конкурс.

 

Контакти координаторів проекту:

м. Київ — Лилак Христина Степанівна, (095) 308 46 86; (050) 440 44 19;

м. Южноукраиїнськ (ІЦ «Імпульс», каб. 21) — Болотських Олена Миколаївна, (067)512 27 99; Дідик Світлана Вікторівна, (068) 313 12 40.

Источник

Читать ещё:  Про роботу ПАЕС. Телебачення ПАЕС. 7 листопада 2022 року

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *