Інформаційний центр «Імпульс» ЮУАЕС відвідала Генеральний консул Республіки Польща

У інформаційному центрі «Імпульс» Южно-Української АЕС 19 листопада побувала Генеральний консул Республіки Польща в Одесі Катажина Солек. Гостя зустрілася з генеральним директором Южно-Української АЕС Володимиром Лісніченком та ознайомилася з роботою Южно-Українського енергокомплексу.

Членам польської делегації, до складу якої також увійшли представники місцевого товариства «Полонія» та настоятель южноукраїнського храму Святого Антонія з Падуї, розповіли про історію, унікальність та майбутнє енергокомплесу. Торкнулися теми спорудження бризкальних басейнів, які нині є одним з найбільших інвестиційних проєктів Миколаївщини.

Господарі радо відповіли на запитання гостей. Останні виявили щиру зацікавленість атомною галуззю, адже у Польщі заявили про зведення першої в країні АЕС  до 2033 року.

Обмеження у часі та карантинні умови дали гостям не повне уявлення про роботу Южно-Українського енергокомплексу. Однак, пані консул висловила бажання повернутися на підприємство ще раз, вже за більш сприятливих умов. «Цей візит залишив по собі дуже гарні враження. Я вдячна за можливість почути таку пізнавальну розповідь і за приємну зустріч. Я ніколи раніше не була на такому підприємстві, як Южно-Українська АЕС, тому мені було дуже цікаво і я напевне, за можливості, повернуся сюди знову», — зазначила Катажина Солек.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. Наявність лікарських засобів в мережі аптек «Ліки України» станом на 25.03.2022

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *