ПРО ДЕРЖАВНУ РЕЄСТРАЦІЮ ПАСІК

Арбузинським міжрайоним управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області вживаються заходи щодо проведення державної реєстрації пасік їх власниками згідно статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та порядку затвердженого наказом  Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10.02.2016 №39.

Згідно п. 55 статті 1 України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» до    оператором ринку харчових продуктів належать фізичні особи, якщо вони провадять діяльність з метою або без мети отримання прибутку та займаються виробництвом та/або обігом харчових продуктів або інших об’єктів санітарних заходів.

З питань державної реєстрації потужностей операторів ринку звертайтеся до Арбузинського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області за адресою: пров. Короткий, 13, смт Арбузинка, Арбузинський р-н, Миколаївська обл.., 55301, тел. 3-01-37, 0968776157.

Читать ещё:  Хворих не хочуть чути, або хто за цим стоїть? Видео.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *