УкрЯТ запрошує на другу онлайн-зустріч «Особливості працевлаштування на атомних електростанціях України»

Українське ядерне товариство продовжує проводити профорієнтаційні зустрічі серії «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі». Наступна зустріч на тему «Особливості працевлаштування на атомних електростанціях України» відбудеться о 17:00 6 серпня 2020 року в онлайн форматі – з використанням платформи «Google Meet».

Зустріч буде присвячена особливостям працевлаштування випускників профільних спеціальностей на АЕС України, зокрема, процедурі допуску працівників до самостійної роботи, а також можливостям заключення трьохсторонніх договорів «студент – університет – атомна станція».

До зустрічі запрошуються студенти профільних для атомної енергетики спеціальностей, абітурієнти, які тільки вступають до закладів вищої освіти, їхні батьки, а також школярі, яким цікавий фах атомника.

Зустріч відбудеться: 6 серпня о 17:00.

Увага! Для участі в зустрічі потрібна попередня реєстрація та акаунт Gmail (Google). Зареєструватись можна до 23:59 5 серпня за посиланням: forms.gle/QuFJrKXyetRWmoLC7

Основні доповідачі: керівники кадрових служб українських атомних електростанцій.

Під час зустрічі, Ви зможете прослухати презентації, поспілкуватися з представниками атомних електростанцій, а також задати питання, які Вас найбільше турбують.

Долучайтесь до зустрічей та дізнавайтесь більше про Ваш майбутній фах!

Нагадуємо, що перша зустріч серії «Шлях до кар’єри в атомно-енергетичній галузі» була присвячена вибору спеціальності, вступу та навчанню в профільних закладах вищої освіти, проходженню практики та працевлаштуванню на підприємствах атомної енергетики. З результатами зустрічі Ви можете ознайомитись на сайті Українського ядерного товариства за посиланням: bit.ly/2X5u3uE.

Джерело

Читать ещё:  В Южноукраинске прошла 16-я Спартакиада Организации молодежи Атомпрофсоюза Украины

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *