На Южно-Українській АЕС є необхідні засоби для захисту персоналу від коронавірусної інфекції

Згідно з додатковою заявкою відділу охорони здоров’я ВП ЮУАЕС щодо запобігання розповсюдження коронавірусу закуплено і розподілено у цехи та підрозділи всі необхідні дезінфікуючі речовини та засоби індивідуального захисту для персоналу.

 «Ми пройшли усі тендерні процедури і протягом місяця виконали поставку. Це дуже швидко. Зазвичай, такий процес проходить впродовж двох місяців, а то й більше. На сьогодні ми отримали і розподілили по підрозділах дезінфікуючі засоби, вінілові рукавички, захисні комбінезони, шапочки, медичні халати, термометри безконтактної дії», — розповів заступник генерального директора ВП ЮУАЕС із забезпечення виробництва та інфраструктури Андрій Петрук.

Зокрема, п’ятого травня надійшла перша велика партія медичних захисних масок (100 000 штук), сьомого травня було поставлено ще 100 000 штук. На дезінфікуючі речовини та засоби захисту для персоналу Южно-Українського енергокомплексу  витрачено чотири мільйони сімсот тисяч гривень.

«У справі забезпечення працівників підприємства засобами захисту вчасно підставив плече профком, — каже Андрій Петрук. — Допомагають і підрозділи енергокомплексу: швачки цеху дезактивації та Палацу культури  вже виготовили більше 6 тисяч масок».

Тож у службі забезпечення виробництва ВП ЮУАЕС стверджують: на підприємстві є усі необхідні засоби для захисту персоналу (і оперативного, і ремонтного)  від коронавірусної інфекції.

Источник

Читать ещё:  Про роботу ВП ПАЕС. Телебачення ПАЕС

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *