Передвиборчі програми мажоритарників: що обіцяли депутати Миколаївської області

На дострокових парламентських виборах-2019 на всіх шести одномандатних округах Миколаївської області перемогу здобули представники партії «Слуга народу». «Слово і Діло» подивилося, що мажоритарники обіцяли виборцям у своїх програмах.

У програмах всіх «слуг народу» є спільні обіцянки, зокрема: втілити курс президента в конкретних законопроектах і політичних рішеннях, реформувати Збройні сили, домагатися збільшення видобутку вітчизняного газу, домогтися обмеження олігархічних монополій, бути доступним для виборців.

Депутат Олександр Пасічний дав виборцям 29 обіцянок. Він обіцяв внести законопроекти щодо посилення контролю місцевих громад, про зняття недоторканності з нардепів, про державну підтримку інвестицій у спорт і культуру. Крім того, Пасічний зобов’язався поліпшити матеріальне забезпечення армії, впровадити механізм реального народовладдя і прямої демократії, розвивати туристичний потенціал округу і розвивати галузь суднобудування.

Передвиборчі програми мажоритарників: що обіцяли депутати Миколаївської області Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/66970

Олександр Гайду дав 40 обіцянок у своїй програмі. Він, зокрема, повинен сприяти будівництву об’їзної дороги в Інгульському і Корабельному районах, проводити капітальні ремонти мостів міста, залучити інвестиції для модернізації морегосподарського комплексу (завдяки системі знижок портових зборів Миколаївського регіону), відновити аеропорт у кожному обласному центрі.

Не занадто «оригінальні» обіцянки у Ігоря Копитіна: домогтися запровадження доплати за кваліфікацію та стаж педагогам, вимагати позбавлення депутатського мандата за «кнопкодавство» і прогули, запровадити одноразову «нульову декларацію» для бізнесу, домогтися запровадження доплати за кваліфікацію та стаж педагогам.

Ігор Негулевський у передвиборчій програмі більше обіцяє безпосередньо своєму округу. Наприклад, нардеп має намір вирішити питання з водопостачанням у населених пунктах кількох районів, домагатися від уряду ремонту доріг у Миколаївській області, домогтися підвищення якості питної води та сприяти розвитку сільського господарства на території області. З цікавих обіцянок Негулевського – підтримати підвищення освітнього рівня населення у питаннях здорового способу життя і турботи про себе.

Читать ещё:  ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ З НАСТІЛЬНОГО ТЕНІСУ

Мажоритарник Артем Черноморов обіцяв внести до Верховної ради законопроекти, мета яких очистити країну від стихійних звалищ, а також законопроект про освіту в селі. Своєму округу депутат обіцяє вирішити проблему централізованого водопостачання в Єланецькому районі.

Максим Дирдін обіцяв виборцям домагатися від уряду поточного ремонту внутрішніх доріг районів і селищ, домагатися ухвалення законопроектів з питань екології та навколишнього середовища. Особисто народний депутат має намір внести законопроект «Про медичне страхування для всіх верств населення».

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *