МЕТАСТАЗИ УЗУРПАЦІЇ ВЛАДИ: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ

Влада розбещує. Абсолютна влада розбещує абсолютно.  Та більше всього біди від безвладдя. Воно  можливо і не розбещує, але  таки розхолоджує.

В редакцію сайту надійшли скарга — щоранку  перед міським центром надання адміністративних послуг (ЦНАП) вишиковуються все більші черги южноукраїнців. Це здивувало, адже останнім часом цьому напрямку роботи приділялось достатньо уваги: нове  приміщення, сучасне обладнання, пріоритетне фінансування.

Можливо в місті   бум на  виїзд в Польщу? Ніякої інформації про цю чи про іншу проблему наших співмешканців  на  офіційній  сторінці  центру в інтернетпорталі міста , куди ми звернулися в надії дізнатися в чому справа, — нема. І взагалі,  ніякої інформації нема. Нема  вже рівно 441 день. Остання «актуальна» інформація тут така:


ЦНАП – РОЗВИТОК І ВСЕБІЧНА ДОПОМОГА!

8 грудня 2017 року працівники Центру надання адміністративних послуг міста Южноукраїнська отримали сертифікати з Першої допомоги (BLS) — як результат 16-годинного навчання, яке проводиться в нашому місті Южноукраїнськими рятувальниками Мальтійської служби допомоги в Україні.

Навчання проводиться в рамках проекту «Розвиток системи добровільної рятувальної медичної служби на Україні». На сьогоднішній день майже половина фахівців ЦНАПу отримали знання з надання домедичної допомоги потерпілому і здатні допомогти.

Доречі, разом з сертифікатами в подарунок ЦНАП отримав і аптечку, яка дасть змогу використати свої знання на практиці і забезпечити власну безпеку.

МЕТАСТАЗИ УЗУРПАЦІЇ ВЛАДИ: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/42517

МЕТАСТАЗИ УЗУРПАЦІЇ ВЛАДИ: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/42517

Куди розвивався місцевий  ЦНАП  останніх 15 місяців  залишається  загадкою. Судячи з того, що з’явилися черги – не туди. Радує лише те, що коли люди в чергах почнуть непритомніти,  швидку   викликати не потрібно, — сертифіковані надавачі медичної допомоги тут як тут.

А от хто допоможе розібратися чиє  є в ЦНАПі електронна   черга і як нею скористатися? Як використовується придбане раніше досить коштовне  електронне обладнання? Чому не добудовується друга черга приміщення  ЦНАПу?

Читать ещё:  Появилось видео задержания киевского минера моста Метро

Як виявилося, ці питання навіть нема перед ким поставити. Бо остання інформація  незважаючи на свою давність —  виявилася актуальною. Саме в грудні далекого 2017 року начальник ЦНАПу та депутат Южноукраїнської міськради Оксана Вороніна стала волонтером-рятувальником Мальтійської служби допомоги в Україні. Тепер її в ЦНАПі бачать рідко.

Влітку вона рятує в Івано-Франківську.

МЕТАСТАЗИ УЗУРПАЦІЇ ВЛАДИ: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/42517

 

Взимку —  на пляжі.

МЕТАСТАЗИ УЗУРПАЦІЇ ВЛАДИ: АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/42517


Звичайно, волонтерство це добре, але ж не за рахунок роботи. Недарма мер, якого суд повернув до обов’язків міського голови, своїм розпорядженням забрав у керуючого справами Головченко І.В. функції контролю та спрямування цього важливого структурного підрозділу. Очевидно для Ірини Володимирівни головним була не якість надання послуг населенню, а те,  щоб депутат Вороніна не ходила на сесії та не голосувала за бюджет міста разом з ненависною  для неї більшістю депутатів. Заради цього вона готова була відпустити свою підлеглу не тільки в Франківськ, а і на саму Мальту.

Наразі, як нам стало відомо, добудова приміщення ЦНАПу призупинена в зв’язку з тим, що не прийнятий бюджет міста. Тому ми маємо надію, що 5 березня депутат Вороніна О.С., як і інші депутати прийдуть на сесію та проголосують за давно необхідні місту рішення.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *