Близька людина потребує допомоги? Ми навчимо Вас, як правильно діяти.

Живучи тихим та спокійним життям, ми і не замислюємося над тим, що можемо опинитися в ситуації де потрібно буде рятувати чиєсь життя. Звичайно ми можемо пройти повз, ніби не помітили лежачу на вулиці людину, та життя не передбачуване і на місті тієї людини можемо опинитися ми самі або наші рідні.

Ситуації можуть бути різноманітними, втрата свідомості, інсульт, інфаркт, травми тощо. Звісно, коли виникне така потреба ми будемо намагатимемося згадати всю інформацію, яку нам колись розповідали у школі чи з брошур по охороні праці. Та здебільшого інформація, яку ми отримували раніше застаріла, так як медицина та наука не стоять на місці і те що раніше вважалося нормальним, зараз доведено, що такі дії більш зашкодять людині ніж допоможуть.

Перші думки які виникають: «що робити?» Для початку заспокоїтися та викликати швидку допомогу. А потім є два варіанти: стояти та чекати швидку допомогу або почати рятувати людині життя. Яким чином надавати першу домедичну допомогу розповімо вам на наших курсах.

План курсу:

• юридичні та психологічні аспекти надання першої допомоги

• алгоритм дії при наданні першої невідкладної допомоги

• огляд постраждалого / виявлення переломів, забоїв, вивихів

• серцево-легенева реанімація (СЛР) / штучна вентиляція легень без спеціального устаткування та техніка закритого (непрямого) масажу серця

• утоплення • обтурація дихальних шляхів стороннім тілом – попередження задухи

• рани та кровотечі:

• накладання пов’язок та жгутуваня

• термічні ураження Під час навчання основна увага буде зосереджена на практиці.

Навчання буде проводити сертифікований інструктор. Тривалість заняття: 16 годин (2 дні). Теоретичний матеріал – 20% та практичні вправи — 80% Заняття будуть проходити за сучасними українськими та міжнародними стандартами. Після успішного завершення курсу слухач отримує міжнародний сертифікат з Першої Допомоги (BLS) згідно із основними положеннями European Resuscitation Council та програми Мальтійської Служби Допомоги.

Читать ещё:  Графік роботи лікарів НКП "ЮУ МЦПМСД" на базі КНП"ЮМБЛ" 07.06.2021 - 11.06.2021

Захід реалізується в рамках проєкту «Збільшення можливостей самодопомоги громад та їхньої опірності у надзвичайних ситуаціях» за підтримки фонду Renovabis спільно з МАЛЬТІЙСЬКА СЛУЖБА

За додатковою інформацією звертайтеся у вайбер за номерами телефонів, які вказані нище

Дікусар Андрій +380 66 799 8382

Павел Недоборський +380 98 335 3918

Гільова Людмила +380978903626

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *