В Одеській області врятували собаку від шкуродера (фото, відео).

За словами зоозахисників, під їхнім тиском поліція відкрила кримінальне провадження.

В Одеській області у Біляївському районі чоловік жорстоко побив собаку і ледь не вбив. Тварину ввели у штучну кому через сильні травми.

Про це повідомили в соцмережах волонтери.

В Холодній балці собаку врятували від смерті. Хаскі, сильно побита, ледь йшла від нелюдя, який переслідував її з мотузкою. Жінка вступилася за тварину. За словами зоозахисників, поліція приїхала, але ніяк не відреагувала.

Але на місці зібралися люди, які провчили літнього шкуродера. Вони вдарили його тушкою курки по обличчю і він пообіцяв більше не ображати тварин. Сусіди кажуть, що чоловік і раніше катував тварин і вбив не одну собаку. Ця хаскі втекла з дому і потрапила у халепу.

Собаку в тяжкому стані перевезли до одеської клініки і ввели в штучну кому. За словами волонтерів, у хаскі пробитий череп, вибиті зуби, травмовані очі, які навряд чи вдасться врятувати.

Як додали зоозахисники, після розголосу ситуації на місце повернулася поліція і забрала шкуродера. «Поліція сказала, що приїхала, щоб захистити діда від волонтерів», — написали у соцмережах. Проте також відкрили кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами. «Хотіли адміністративну статтю впаяти», — додали зоозахисники.

Джерело

Читать ещё:  У Первомайську знайшли вбитим кандидата в народні депутати України

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *