В автотранспортному господарстві ВП ЮУАЕС визначили кращого серед водіїв категорії В

Результати дводенного конкурсу професійної майстерності в автотранспортному господарстві такі: третє місце посів Олександр Стеблюн, друге — виборов Артур Белюк, найкращим  цього разу був Костянтин Лаптєв. Він і буде в команді ВП ЮУАЕС на конкурсі професійної майстерності серед молодих працівників Енергоатома, який проходитиме у жовтні на Рівненській АЕС.

У конкурсі профмайстерності, який проводили в АТГ ЮУАЕС 26-го та 27-го серпня, брали участь дев’ятеро водіїв категорії В. Перш ніж продемонструвати свої вміння керувати автомобілем, хлопцям треба було пройти тести.

«У нас взято за основу 4 напрямки проведення конкурсу, — розповів начальник відділу охорони праці та безпеки руху АТГ Сергій Чебан. —  Конкурсанти мають показати свої знання з правил дорожнього руху та експлуатації легкового  транспортного засобу, з охорони праці та пожежної безпеки. Водіям також треба вміти ремонтувати своє авто. Цього разу вони міняли гальмівні колодки. Ну і останній етап — фігурне водіння автомобіля. Це найбільш видовищна частина конкурсу». 

Зробити змійку, припаркуватися в обмеженому просторі, проїхати колією, виконати обгін, виїхати на естакаду і зупинится рівно на лінії СТОП – усі ці етапи треба було пройти без порушень і якнайшвидше. Найбільш віртуозно пройшов трасу           Костянтин Лаптєв — за 1хвилину 38 секунд. Він і став переможцем за підсумками дводенного змагання.

Джерело

Читать ещё:  Банки снизили клиентам проценты по депозитам: подробности от НБУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *