Герої не вмирають. Телебачення ПАЕС.

Знов Южноукраїнська міська територіальна громада у жалобі. Сьогодні навколішки та зі скорботою у серці мешканці міста провели у небесну височінь відважного захисника, славного Героя-земляка – Сергія Куріленка. Сергій народився 1980 року в місті енергетиків.

Після закінчення загальноосвітньої школи №2 вступив до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова. Працював майстром на підприємстві «Донбас Атом Енергомонтаж». З перших днів війни Сергій звернувся до ТЦК, щоб піти добровольцем.

Проходив службу в 28 окремій механізованій бригаді імені Лицарів Зимового Походу. Він проявив велику відвагу та героїзм на передовій, боронячи мир і безпеку України.

На Великдень, 5 травня, під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Курдюмівка Донецької області командир стрілецької роти стрілецького батальйону, молодший лейтенант Сергій Куріленко загинув.

Це важка втрата для нас усіх, а особливо для матері, дружини, донечок та брата. Добрий, світлий спомин про захисника України назавжди залишиться у пам’яті рідних, колег, усіх, хто знав його, любив та шанував. Відважний воїн поклав своє життя за те, щоб ми жили у вільній і щасливій країні.

Читать ещё:  Колдоговір на ПАЕС виконано. Телебачення ПАЕС.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *