Южноукраїнськ. УНІВЕРСИТЕТСЬКІ ХРОНІКИ

МЕТАФОРІЧНІ КАРТИ. Техніка «Я та моя унікальність».

У будь-якому віці нам важливо розуміти, хто ми, куди і навіщо йдемо, щоб перебувати в гармонії з собою, відчувати впевненість, жити з натхненням і любити життя у різних його проявах.

Але іноді ми не помічаємо свої таланти або знецінюємо їх, тому що вважаємо їх звичайними, і вони здаються не такими вже й особливими.

А буває, що довіра до світу, віра в себе, свою унікальність і корисність втрачені у спілкуванні зі значними людьми.

І сьогодні на психологічному занятті університету третього віку ми повертали собі цінність своїх талантів, активували свою унікальність та особливість – для себе, для наших близьких та для світу загалом.

Це важливо, тому що в нас закладено величезний потенціал для нашого розвитку та для того, щоб передавати наші вміння людям.

Студенти з цікавістю розглядали метафоричні зображення, впізнавали себе, свої унікальні здібності, свої цінності та смисли, важливі для себе завдання та те, що в нас може бути корисним.

Робота з метафоричними картами завжди дарує важливі усвідомлення, гарний настрій та наповнення красою, тому що вибираються ресурсні колоди, здатні наповнити людину впевненістю у свої сили, бачити позитив та цінність свого досвіду.

І сьогодні кожен отримав підтвердження своєї унікальності, важливості та корисності власного життя, а це дуже надихає та дає сили жити та дарувати таланти світові.

Читать ещё:  ДО УВАГИ ЖИТЕЛІВ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *