Нічна атака на Київ: виникла пожежа у дитячому садку, є постраждалі

Під час нічної атаки росіян на столицю у двох районах Києва впали уламки безпілотників. В результаті виникла пожежа у дитячому садку.

Про це повідомляють Telegram-канали  мера Києва Віталія Кличка  та  начальника КДВА Сергія Попка .

Уламки БпЛА впали у Печерському та Солом’янському районах Києва. Екстрені служби виїхали на місце.

«У Печерському районі столиці падіння уламків збитого БПЛА. Усі служби прямують на місце. Виклики медиків у Солом’янському районі. Бригади виїхали», — повідомив мер Києва.

Начальник КДВА Сергій Попко  повідомив, що внаслідок падіння уламків безпілотника у Солом’янському районі Києва сталося спалах на території дитячого садка.

«Внаслідок збиття ворожих БпЛА та падіння уламків у Солом’янському районі сталося спалах на території дитячого садка. Інформація про постраждалих уточнюється. Задіяні всі екстрені служби», — повідомив Попко.

Віталій Кличко  повідомив, що спалах відбувся і в приміщенні дитячого садка.

«У Солом’янському районі, внаслідок падіння уламків БПЛА, сталося займання у приміщенні дитсадка. Також у цьому районі займання на відкритій території. Пожежно-рятувальна служба на місці», — повідомив Кличко.

За словами Попка, у Солом’янському районі у деяких будинках зафіксовано пошкодження вікон у квартирах.

«Внаслідок збиття ворожих БПЛА в Солом’янському районі, в окремих будинках зафіксовано пошкодження вікон у квартирах. Перебувайте у укриттях, тримайтеся подалі від вікон та скла. Бойова робота сил ППО триває», — повідомив Попко.

06:13

«У Солом’янському районі спалах у кількох місцях — у житловому будинку та нежитлових приміщеннях. Також у Солом’янському районі постраждала 11-річна дитина. Гостра реакція на стрес. Медики надають допомогу на місці», — повідомив Віталій Кличко.

06:29

Віталій Кличко повідомив про двох постраждалих у Солом’янському районі Києва. Також медиків викликали до Подільського району столиці.

Читать ещё:  Банкрутство НАЕК ЕНЕРГОАТОМ: заборгованість сягнула вже 23 млрд грн. Видео.

«Наразі у Солом’янському районі двоє постраждалих. Обидва медики надали допомогу на місці. Також виклик медиків у Подільський район та ще один — у Солом’янський. Атака на столицю триває. Залишайтесь у укриттях!», — написав мер.

06:36

У п’ятиповерхівці у Солом’янському районі сталася руйнація на другому поверсі. Заблоковано дві жінки.

«У житловому будинку в Солом’янському районі внаслідок падіння уламків БПЛА сталася руйнація на другому поверсі п’ятиповерхівки. Рятувальники здійснюють роботи з деблокування двох жінок», — повідомив мер Києва.

Начальник КГВА Попко повідомив про спалах нежитлового приміщення.

«Внаслідок відбиття атаки ворожих БпЛА на Київ, у Солом’янському районі сталося загоряння у нежитловому приміщенні на площі 100 кв м. Інформація
про постраждалих уточнюється. Атака ворожих дронів ще не закінчилася. Знаходьтесь у укриттях до відбою», — написав Попко.

06:50

Кличко  повідомив, що уламки безпілотника впали на багатоповерховий будинок. Рятувальники та медики їдуть на місце.

«У Дніпровському районі уламки збитого БПЛА впали на багатоповерхову будівлю. Рятувальники та медики прямують на місце», — написав мер.

Сергій Попко  повідомив про задимлення верхніх поверхів багатоповерхівки.

«Внаслідок падіння уламків збитих повітряних цілей, у Дніпровському районі міста є задимлення на верхніх поверхах багатоповерхівки», — написав Попко.

07:15

За словами Віталія Кличка, у Дніпровському районі уламок дрону впав на сходову клітку верхнього поверху

«У багатоповерхівці у Дніпровському районі невеликий уламок дрону впав на сходову клітку верхнього поверху. Загоряння немає. Постраждалих поки що не виявили. Рятувальники оглядають дах та технічний поверх будинку», — повідомив Кличко.

07:22

За словами Попка, уламки впали у Голосіївському та Печерському районах. Без постраждалих.

«Внаслідок збиття ворожих дронів зафіксовано падіння уламків у Голосіївському районі на зону зелених насаджень, без постраждалих. У Печерському районі також на незабудовану територію. Попередньо без наслідків», — написав начальник КДВА.

Читать ещё:  Супрун советует украинцам есть меньше черной икры или заменить ее на красную))). Видео.

07:50

За словами мера Кличка, у Голосіївському районі уламок упав додому.

«У Голосіївському районі уламок БПЛА впав на чотириповерховий житловий будинок. Рятувальники прямують на місце», — мер Кличко.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *