На Лівобережжі Херсонщини та островах ЗСУ досягли часткового успіху, — ISW

На лівому березі Дніпра українські сили атакували райони Заплави та Піщанівки та досягли часткового успіху в лісових масивах на південь від Кринок. Про це Американський Інститут вивчення війни ISW із посиланням на російських військових блогерів  повідомляє  у своєму черговому звіті.

При цьому кілька військових оглядачів із Росії повідомляють, що сили РФ захопили групу українських військовополонених у Крінок.

У жодному разі запаморочення від успіхів у росіян не спостерігається. Відомий блогер, пов’язаний із Кремлем, скаржиться, що недоліки російської радіоелектронної боротьби та систем ППО не дозволяють ефективно протидіяти українським безпілотникам та заважають Росії знищити українське угруповання на східному березі.

Тим часом 11 листопада українські війська просунулися на острів у дельті річки Дніпро на південний захід від Херсона. На геолокаційних кадрах, опублікованих 9 листопада, видно, як російські війська завдають ударів по українським військам у північно-східній частині острова Білорудний, приблизно за 10 км на південний захід від Херсона.

Джерело

 

Читать ещё:  Кремль «подбав» про знищення своєї бригади, щоб приховати військові злочини, – ISW

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *