Герої не вмирають. Телебачення ПАЕС.

Сьогодні місто енергетиків знов у жалобі. Наша громада провела в останній шлях мужнього воїна, земляка Руслана Хазієва. Чоловік народився у селищі Костянтинівка у 1977 році, виріс в Южноукраїнську. Він навчався в загальноосвітній школі №1 імені Захисників Вітчизни, більш як 25 років працював у Костянтинівському ПАТ “Теплоенергомонтаж”.

Руслан Анатолійович мріяв про мирне майбутнє разом з дружиною та дітьми. Коли почалась повномасштабна війна росії проти України, він не залишився осторонь, адже розумів, що треба йти боронити рідну країну від рашистської навали. 17 березня 2022 року чоловік став у стрій разом з іншими захисниками. Він був снайпером першої категорії, героєм, який поклав своє життя заради вільної та незалежної України.

Військовий загинув у зоні проведення бойових дій поблизу населеного пункту Макіївка Луганської області 9 жовтня 2023 року. Тепер Руслан Хазієв згори триматиме небо над нашою Україною разом з іншими загиблими бійцями. Війна забирає найкращих, але наша пам’ять про них має жити вічно! Низький уклін і співчуття рідним мужнього захисника.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - Дорогу мостом через Ташлицьке водосховище відкрито

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *